eBook: Kako do željenog
posla i karijere

eBook je u formi vodiča i praktičnog priručnika sa puno primera, vežbi i videa.

Nakon primene stvari iz eBooka imaćete: sređen CV, motivaciono pismo i Linkedin profil tako da se odmah izdvajate u moru kandidata. Znaćete kako da dođete do željenog posla u roku od mesec dana i kako da pokidate intervju za posao.

Evo kome je namenjen eBook

Svima onima koji su u potrazi za poslom i onima koji žele da naprave karijerni zaokret.

Saznaćete sve o tome kako da spoznate koji posao i karijera su najbolji za vas, kako da ih pronađete,
aplicirate, pripremite se za intervju i odgovorite na najčešće postavljena pitanja, ispregovarate svoje uslove
i još mnogo toga.

U prvoj fazi ćete naučiti

Kako da sagledate realno sebe i zaključite koji posao i karijera je najbolja za vas

Kako da sredite vaš CV i šta je ATS + primeri i templejti

Kako da sredite motivaciono pismo + primeri

Kako da sredite Linkedin profil + primeri

U drugoj fazi ćete naučiti

Kako da radite research i outreach i nađete potrebne ljude i odgovarajući posao

Kako da izgradite brend i istaknete se u moru ostalih kandidata

Kako da odgovarate na najčešće postavljena pitanja na razgovoru za posao

Kako da ispregovarate svoje uslove na razgovoru za posao

Evergreen materijal: eBook će se 2 puta godišnje ažurirati i dopunjavati vašim pitanjima pa ćete uvek imati dostupne aktuelne informacije.
group_282_4x

Janja Jovanović

Moje ime je Janja, bavim se u poslednjih 9 godina digitalnim marketingom i pomažem ljudima da dođu do željenog posla.

Radila sam u državnoj firmi, privatnim firmama, u mrežnom marketingu, kao frilenser i sada sam preduzetnik. Bila sam na preko 40 razgovora za posao. Uglavnom sam svuda gde sam želela dobijala posao i uspevala da ispregovaram svoje uslove.

Sa druge strane sam radila i na selekciji kandidata i sredila u okviru usluga koje nudim više od 300 CV-a, motivacionih pisama i Linkedin profila.

Kroz ovaj program vam prenosim svoja znanja i iskustva na jednostavan i praktičan način, tako da ćete to odmah moći da primenite u praksi.

Kreirajte karijeru iz vaših
snova. Nema više izgovora.

group_384_4x

Utisci o eBooku

Avatar Image

"Janjin eBook mi je pomogao da objektivno sagledam i revidiram profesionalnu sliku o sebi. Iako sam se kroz studije upoznala sa materijom koju ovaj eBook obuhvata, jako je osvežavajuće i korisno čuti mišljenje marketing stručnjaka jer se dobija uvid iz sasvim drugog ugla. Janja je svoja raznolika znanja spojila u ovaj program i dala konciznu sadržinu koja vraća na lični fokus."

Teodora Sandić
MSc HR Management &
Data coordinator
Avatar Image

"eBook mi je pomogao da mnogo bolje sredim svoj CV i motivaciono pismo. Pored eBooka koji je vrlo praktičan i sveobuhvatan, mnogo mi je značila simulacija intervjua za posao koju sam prošla sa Janjom na konsultacijama. Celo iskustvo sa Janjom je učinilo da na razgovorima za posao budem spemnija i samouverenija kao i da na kraju dobijem posao u struci koji sam dugo priželjkivala."

Tara Radaš
Pravnik
Avatar Image (1)

"Sviđa mi se to što se eBook lako čita, potkovan je primerima dobro-loše, načinima kako da se napravi dobar CV, napiše motivaciono pismo, popuni LinkedIn profil, kako doći do svoje svrhe pre samog traženja posla... Ima dosta linkova koji vode ka dodatnim materijalima i razanim alatima koji mogu biti od pomoći i olakšati sve gore navedeno. Takođe mi se dopada što si dala konkretna (trik) pitanja koja mogu biti na razgovoru za posao i kako možemo odgovoriti na njih."

Milica Ristić
Virtuelni Marketing Asistent
Martina Đokić

Rad sa Janjom je istovremeno bio i hladan tuš i veliko otvaranje očiju kada je u pitanju cjelokupna marketinška strategija mog biznisa. Iako nije bilo lako shvatiti koliko sam prethodnih godina griješila na tom polju, veliko olakšanje i entuzijazam mi je donijela jasnoća svih budućih koraka i razumijevanje novog fanela koji smo kreirale. Žao mi je samo što je nisam kontaktirala mnogo ranije.

Martina Đokić
Preduzetnica i NLP trener
Tamara Jovanovic

Program ‘Uvod u Linkedin za biznis’ je za mene značio tačku bez povratka u smislu početka građenja prisustva na LinkedIn-u. Više puta sam pokušavala da počenem na ovoj mreži i sada sam zaista uspela u tome. Janja kao mentor stavlja u pogon sve svoje znanje i dugogodišnje iskustvo i skratila mi je put od toga da naučim da aktivno koristim Linkedin do toga da tražeći svoj autentičan glas doprem do ljudi kojima kao kouč mogu biti podrška. To je razlog što svakome ko želi da izgradi svoje prisustvo na ovoj mreži od srca preporučujem da to radi upravo sa Janjom.

Tamara Jovanović
Kouč
Ana Miloradovic

Program mi je pomogao da shvatim kako funkcioniše Linkedin mreža, koje su mogućnosti i kako mogu na najbolji i najlakši način doći do svoje ciljne grupe i svojih idealnih klijenata. U okviru programa je Janja nesebično delila svoje znanje i iskustvo. Veoma sam joj zahvalna što je odgovarala i na sva "tehnička pitanja" kada je sređivanje LinkedIn profila u pitanju. Materijale koje smo dobili u okviru programa su više nego korisni i sve je jako lepo i jasno objašnjeno. Ovaj program bih preporučila svakome ko je želi aktivno da koristi LinkedIn za biznis ili naprosto želi da sredi svoj profil i napravi od njega "magnet za klijente". A Janju vidim kao izuzetno iskusnog i posvećenog eksperta kada je LinkedIn u pitanju. Hvala Janja!

Ana Miloradović
Executive Coach
jovana-pranic

Od Janje sam naučila kako zapravo funkcioniše Linkedin mreža i šta sve mogu da iskoristim od opcija za sebe i svoje ciljeve. Oduševilo me je njeno znanje, izbor informacija i suština koju je podelila sa grupom. Sve preporuke!

Scrum Master
Glava-4 94

"Zahvaljujuci Janjinom znanju i njenoj Linkedin edukaciji i konsultacijama biznis kojim upravljam je postao znacajno vidljiviji na Linkedinu. Dobijam više poslovnih ponuda, nalazim ljude koji su mi potrebni i sklapam saradnje. Topla preporuka.

Founder & CEO at HabIT

eBook košta 59e

Očekujem da primenom saveta koji su pred vama pronađete željeni posao u roku od mesec dana i razvijete svoju karijeru u smeru u kome želite. 

 Nadam se da ste spremni. Polećemo!
Exclamation Triangle Check code