Kako do željene karijere

eBook: Kako do željenog posla i karijere

eBook je u formi vodiča i praktičnog priručnika sa puno primera, vežbi i videa. 

Nakon primene stvari iz eBooka imaćete: sređen CV, motivaciono pismo i Linkedin profil tako da se odmah izdvajate u moru kandidata. Znaćete kako da dođete do željenog posla u roku od mesec dana i kako da pokidate intervju za posao.

Janja Jovanovic linkedin online kurs

Evo kome je namenjen eBook

Svima onima koji su u potrazi za poslom i onima koji žele da naprave karijerni zaokret.

Saznaćete sve o tome kako da spoznate koji posao i karijera su najbolji za vas, kako da ih pronađete, aplicirate, pripremite se za intervju i odgovorite na najčešće postavljena pitanja, ispregovarate svoje uslove i još mnogo toga. 

U prvoj fazi ćete naučiti

Kako da sagledate realno sebe i zaključite koji posao i karijera je najbolja za vas 

Kako da sredite vaš CV i šta je ATS + primeri i templejti

Kako da sredite motivaciono pismo + primeri

 

Kako da sredite Linkedin profil

+ primeri

 

U drugoj fazi ćete naučiti

Kako da radite research i outreach i nađete potrebne ljude i odgovarajući posao 

 

Kako da izgradite brend i istaknete se u moru ostalih kandidata 

 

Kako da odgovarate na najčešće postavljena pitanja na razgovoru za posao

 

Kako da ispregovarate svoje uslove na razgovoru za posao

 

 

Evergreen materijal: eBook će se 2 puta godišnje ažurirati i dopunjavati vašim pitanjima pa ćete uvek imati dostupne aktuelne informacije.

Janja Jovanović

Moje ime je Janjabavim se u poslednjih 9 godina digitalnim marketingom i pomažem ljudima da dođu do željenog posla.

Radila sam u državnoj firmi, privatnim firmama, u mrežnom marketingu, kao frilenser i sada sam preduzetnik. Bila sam na preko 40 razgovora za posao. Uglavnom sam svuda gde sam želela dobijala posao i uspevala da ispregovaram svoje uslove.

Sa druge strane sam radila i na selekciji kandidata i sredila u okviru usluga koje nudim više od 300 CV-a, motivacionih pisama i Linkedin profila.

Kroz ovaj program vam prenosim svoja znanja i iskustva na jednostavan i praktičan način, tako da ćete to odmah moći da primenite u praksi.

Kreirajte karijeru iz vaših snova. Nema više izgovora.

Utisci o eBooku

Teodora Sandić


"Janjin eBook mi je pomogao da objektivno sagledam i revidiram profesionalnu sliku o sebi. Iako sam se kroz studije upoznala sa materijom koju ovaj eBook obuhvata, jako je osvežavajuće i korisno čuti mišljenje marketing stručnjaka jer se dobija uvid iz sasvim drugog ugla. Janja je svoja raznolika znanja spojila u ovaj program i dala konciznu sadržinu koja vraća na lični fokus."

Teodora Sandić
MSc HR Management & Data coordinator
Tara Radaš


"eBook mi je pomogao da mnogo bolje sredim svoj CV i motivaciono pismo. Pored eBooka koji je vrlo praktičan i sveobuhvatan, mnogo mi je značila simulacija intervjua za posao koju sam prošla sa Janjom na konsultacijama. Celo iskustvo sa Janjom je učinilo da na razgovorima za posao budem spemnija i samouverenija kao i da na kraju dobijem posao u struci koji sam dugo priželjkivala."

Tara Radaš
Pravnik
Jovana Stević


"Sviđa mi se to što se eBook lako čita, potkovan je primerima dobro-loše, načinima kako da se napravi dobar CV, napiše motivaciono pismo, popuni LinkedIn profil, kako doći do svoje svrhe pre samog traženja posla... Ima dosta linkova koji vode ka dodatnim materijalima i razanim alatima koji mogu biti od pomoći i olakšati sve gore navedeno. Takođe mi se dopada što si dala konkretna (trik) pitanja koja mogu biti na razgovoru za posao i kako možemo odgovoriti na njih."

Virtuelni Marketing Asistent
Nina Atanasijevic


"Kada završite čitanje ovog eBooka uvidećete gde ste do sada grešili i dobićete motivaciju da se se odmah pokrenete i primenite sve savete. Posebno su mi bili korisni primeri motivacionih pisama, greške pri pravljenju CV-ja i kod kreiranja Linkedin profila. Ustvari, ne znam šta bih više izdvojila, i saveti za intervju su mi jako značili. eBook se lako čita, ostaje u glavi i podstiče na delovanje"

Nina Atanasijević
Social Media Manager
Filip Jankovic


"Ovo je drugi eBook koji sam uzeo od Janje. Već sam se navikao i mogu reći “navukao” na njen koncizan i jasan stil pisanja i korisne savete. Ovaj eBook mi je dao uvid kako da poboljšam svoj portfolio, CV i motivaciono pismo. Razmišljam sve više i o kreiranju ličnog brenda i usavršavanju taktika pregovaranja. eBook će vas motivisati i pokrenuti na razmišljanje i akciju."

Filip Janković
Graphic and UI/UX designer
Violeta Marković


"E-book je pravi sažetak suštine orijentacije za nekoga kome treba usmerenje. Mnogo mi se dopao deo koji se odnosi na analizu ličnosti, a jako korisni su i saveti za sređivanje cv-ja, predstavljanje na društvenim mrežama (pre svega, naravno, na Linkedin-u) i najnovije što sam propratila - izgradnja ličnog brenda. Hvala puno na nesebičnom deljenju saveta, ličnog iskustva, posvećenosti i puno uspeha u daljem radu!
"

Violeta Marković
Financial Management Advisor
Sanja Brkić


"eBook je vrlo jasan, sa konkretnim primerima i bez nekog teoretisanja. Poslušala sam tvoje savete i odradila CV po tvojim uputstvima. Linkedin sam skoro ceo popunila i hvala što si pregledala. Dosta pratim tvoj rad i tebe na svim mrežama i nisam sumnjala da će i e-book biti odličan. Hvala ti na znanju koje deliš."

Sanja Brkić
Content Writer
Marija Minic


"Dopada mi se konciznost i način na koji si prenela svoja iskustva sa intervjua. Dopalo mi se što je uz svaki bitan deo u eBook-u dat primer kako treba da izgleda dobro napisano motivaciono pismo, CV, Linkedin profil itd. Svakako planiram da ga čitam opet u narednom periodu.
"

Marija Minić
Marketing Trainee


"Malo je reći da sam oduševljena koliko je sve jasno, koncizno, bez mnogo filozofije, a sa puno primera objašnjeno. Ovaj E-Book mi je pomogao da sredim motivaciono pismo i CV pri predaji dokumenata za "Erazmus +" program i pri predaji sam dobila pohvalu kako je sve na svom mestu. Mnogo ti se zahvaljujem!
"

Marija Miljević
Utisci klijenata

eBook košta 59e

Očekujem da primenom saveta koji su pred vama pronađete željeni posao u roku od mesec dana i razvijete svoju karijeru u smeru u kome želite. 

 

Nadam se da ste spremni. Polećemo! 🚀