Sređivanje Linkedin profila

Dobijaš video trening sa detaljnim uputstvima kako da središ svoj Linkedin profil kao prodajnu stranicu tako da svako ko tu dođe poželi da ti se javi za saradnju. Nakon što središ profil, dobijaš od mene fidbek šta treba da se menja sve dok ti profil ne bude cakum-pakum. Cena ove usluge je 99e. 

Uvod u Linkedin za biznis

Mali Mentorski program

Uvod u Linkedin za biznis je jednomesečni grupni mentorski program namenjem stručnjacima koji pružaju usluge i žele da nauče kako funkcioniše Linkedin i kako mogu da koriste ovu mrežu za svoj biznis. Popunite prijavu ispod pa ću vam reći da li smo fit za ovaj program.

Veliki Mentorski program

Linkedin za biznis je četvoromesečni grupni mentorski program namenjem stručnjacima koji pružaju usluge i žele da grade svoj lični brend na Linkedinu kako bi im idealni klijenti sami dolazili. Popunite prijavu ispod pa ću vam reći da li smo fit za ovaj program.

In-house treninzi za firme

Personalizovani Linkedin treninzi koje kreiram u skladu sa potrebama vaše firme za vaš menadžment, prodajni ili marketing tim. Učim vas kako da iskoristite Linkedin da dođete do više klijenata, radite employer branding, keirate content strategiju, dođete do ljudi koji su vam potrebni itd. Neke od kompanija sa kojima sam radila: Gigatron, Roche, Represent Communications, Finesa, MCB, Equilibrio, Vorp itd.

Influenser Marketing

Ovu uslugu pružam pojedincima i kompanijama sa kojim delim iste vrednosti i čiji se proizvdi i usluge uklapaju u moju content strategiju. Kanali koje koristim za promociju su: blog, newsletter, Instagram, Linkedin, Facebook i YouTube.

Pošaljite upit i ukoliko smo dobar fit promovisaću vas na svojim online kanalima. Pogledajte ovu studiju slučaja i rezultate koje sam postigla.

Predavač na događajima

Ako vam je potreban predavač (na teme digitalnog marketinga, preduzetništva, karijernog razvoja) za vaš događaj, konferenciju, mitap ili seminar, pošaljite mi upit.

Do sada sam održala brojna predavanja na državnim i privatnim fakultetima, konferencijama, mitapima i događajima. Ovde možete naći neke od utisaka polaznika.

Exclamation Triangle Check code