Mali Mentorski program

Uvod u Linkedin za biznis je jednomesečni grupni mentorski program namenjem stručnjacima koji pružaju usluge i žele da nauče kako funkcioniše Linkedin i kako mogu da koriste ovu mrežu za svoj biznis. Popunite prijavu ispod pa ću vam reći da li smo fit za ovaj program.

Viralni postovi na Linkedinu

Veliki Mentorski program

Linkedin za biznis je četvoromesečni grupni mentorski program namenjem stručnjacima koji pružaju usluge i žele da grade svoj lični brend na Linkedinu kako bi im idealni klijenti sami dolazili.  Popunite prijavu ispod pa ću vam reći da li smo fit za ovaj program.

Martina Đokic

Online konsultacije

Individualne konsultacije na kojima se posvećujem samo vama i vašim biznis ciljevima. Pomažem vam da unapredite digitalni marketing i prodaju. Teme koje pokrivam: Linkedin, content writing,  email marketing, outreach i personal branding  👇 

In-house treninzi za firme

Personalizovani Linkedin treninzi koje kreiram u skladu sa potrebama vaše firme za vaš menadžment, prodajni ili marketing  tim. Učim vas kako da iskoristite Linkedin da dođete do više klijenata, radite employer branding,  keirate content strategiju, dođete do ljudi koji su vam potrebni itd.  Neke od kompanija sa kojima sam radila: Gigatron, Roche, Represent Communications, Finesa, MCB, Equilibrio, Vorp itd. 

content writing sistem

Izrada content strategije za Linkedin

Za sve vas koji želite da kreiranjem sadržaja doprete do vaših idealnih klijenata, kreiram content strategiju i frameworke koje ćete lako pratiti i primeniti na vašem Linkedin profilu. Strategiju dobijate u formi dokumenta sa tekstualnim i vizualnim prikazima šta sve treba da radite i kako. 

Influenser Marketing

Ovu uslugu pružam pojedincima i kompanijama sa kojim delim iste vrednosti i čiji se proizvdi i usluge uklapaju u moju content strategiju. Kanali koje koristim za promociju su: blog, newsletter, Instagram, Linkedin, Facebook i YouTube.

Pošaljite upit i ukoliko smo dobar fit promovisaću vas na svojim online kanalima. Pogledajte ovu studiju slučaja i rezultate koje sam postigla.

Predavač na događajima

Ako vam je potreban predavač (na teme digitalnog marketinga, preduzetništva, karijernog razvoja) za vaš događaj, konferenciju, mitap ili seminar, pošaljite mi upit. 

Do sada sam održala brojna predavanja na državnim i privatnim fakultetima, konferencijama, mitapima i događajima. Ovde možete naći neke od utisaka polaznika