Sređivanje Linkedin profila

Dobijaš video trening sa detaljnim uputstvima kako da središ svoj Linkedin profil kao prodajnu stranicu tako da svako ko tu dođe poželi da ti se javi za saradnju. Nakon što središ profil, dobijaš od mene fidbek šta treba da se menja sve dok ti profil ne bude cakum-pakum. Cena ove usluge je 100e.

Uvod u Linkedin za biznis

Uvod u Linkededin za biznis

Uvod u Linkedin za biznis je jednomesečni grupni mentorski program namenjem stručnjacima koji pružaju usluge i žele da nauče kako funkcioniše Linkedin i kako mogu da koriste ovu mrežu u biznis svrhe. Više o tome šta tačno radimo na programu i kako je koncipiran pogledaj ispod.

Linkedin za biznis

Linkedin za biznis je četvoromesečni grupni mentorski program namenjem stručnjacima koji pružaju usluge i žele da grade svoj lični brend na Linkedinu kako bi im idealni klijenti sami dolazili. Više o tome kako izgleda program i šta radimo je ispod.

In-house treninzi za firme

Personalizovani Linkedin treninzi koje kreiram u skladu sa potrebama vaše firme za vaš menadžment, prodajni ili marketing tim. Učim vas kako da iskoristite Linkedin da dođete do više klijenata, radite employer branding, keirate content strategiju, dođete do ljudi koji su vam potrebni itd. Neke od kompanija sa kojima sam radila: Gigatron, Roche, Represent Communications, Finesa, MCB, Equilibrio, Vorp itd.

Influenser Marketing

Ovu uslugu pružam pojedincima i kompanijama sa kojim delim iste vrednosti i čiji se proizvdi i usluge uklapaju u moju content strategiju. Kanali koje koristim za promociju su: blog, newsletter, Instagram, Linkedin i YouTube.

Pošaljite upit i ukoliko smo dobar fit promovisaću vas na svojim online kanalima. Pogledajte ovu studiju slučaja i rezultate koje sam postigla za jednog klijenta.

Predavač na događajima

Ako vam je potreban predavač (na teme digitalnog marketinga, preduzetništva, Linkedina) za vaš događaj, konferenciju, mitap ili seminar, pošaljite mi upit.

Do sada sam održala brojna predavanja na državnim i privatnim fakultetima, konferencijama, mitapima i događajima. Ovde možete naći neke od utisaka polaznika.

Exclamation Triangle Check code