12.5.2021.

120

beograd

Kako pisati sadržaj koji privlači pažnju i prodaje


Pored tebe, ovaj tekst trenutno čita još pet osoba.

Za manje od jednog minuta ostaće vas dvoje ako na osnovu par sledećih rečenica procenite da tekst nije dovoljno vredan ili interesantan.

Većina ljudi više skenira nego što zaista čita sadržaj na Internetu. Preplavljeni smo informacijama i gledamo samo ono što nas zaista interesuje. 

Na ovoj radionici ćemo proći detaljno kroz strukturu teksta i vežbati kako da vaš sadržaj privuče pažnju i prodaje.

 

 

Naučićete:

 

➡️Kako da vaš tekst bude interesantan i drži pažnju od početka do kraja

➡️Kako da istražite ključne reči + osnove on-page SEO-a

➡️Kako da struktuirate tekst, koristite razne formule za naslov i uvod i fraze za osvežavanje pažnje

➡️Kako da dodate vrednost tekstu

➡️Kako da motivišete i pokrenete ljude na akciju

➡️Koji alati vam mogu olakšati i ubrzati ceo proces

➡️Kroz koje kanale treba da ispromovišete tekst na kraju i ostvarite rezultate

 

 
Radionica se sastoji iz 5 modula i traje od 9 do 14h
Vreme: 12.5.2021. 
Lokacija: Work Space One, hub koji se nalazi u okviru Green heart Complex-a (Bulevar Milutina Milankovića 11g – tamo gde je Nordeus 🙂)
Cena: 120e

 

 

Ova radionica je za ljude koji:

 
➡️ žele da pokrenu ili poboljšaju svoj postojeći blog
➡️  žele da uplivaju u digital marketing i content writing svet 

➡️ vode naloge na društvenim mrežama
➡️ se bave content writing-om i žele da dopune svoja znanja
➡️ imaju već neki svoj proizvod/uslugu/biznis i vode svoj sajt i stranice na društvenim mrežama

*Fokus će biti na pisanju blog postova, ali ćemo proći i ostale tipove sadržaja. 

Ova radionica nije za ljude koji se već godinama bave ovim poslom i konstantno se usavršavaju na ovom polju kao i one koji neće primeniti naučeno i nastaviti da vežbaju.

 

Kada imate ovu veštinu:

 

▶️Možete zarađivati kao influenser na Instagramu, Linkedinu ili nekoj drugoj mreži

▶️Možete pisati svoj blog i radtiti affiliate 

▶️Možete napisati svoj eBook i kreirati online proizvode koji će vam donositi pasivan prihod

▶️Možete za druge ljude kreirati eBook-ove. Evo koliko je to plaćeno ako radite na engleskom.

▶️Možete raditi kao social media manager

▶️Možete raditi kao guest blogger i baviti se link buildingom

▶️Možete biti frilenser

▶️Možete raditi email marketing

▶️Možete pisati landing stranice, reklame i slogane za razne klijente

Itd.

Utisci

Milica-Malešević


"Šta ću ja storitelerka kod Janje na Content Writing radionici? Kao profesionalni edukator i prenosilac znanja znam da svako od nas treba da se usavršava upravo u onome u čemu je najbolji. Na Janjinoj obuci sam bila jer jako pažljivo biram od koga učim, a jedna od njenih glavnim kompeticija je što konstantno radi sa sebi. Još nisam upoznala nekoga ko tom brzinom guta knjige i nove informacije, a onda sve to i isproba. Naučila sam svašta o kreiranju blog postova i jedva čekam da dođem i na njenu Outreach obuku.
"

Milica Malešević
samostalni HR konsultant
LN"Janja je visoko profesionalna u onome što radi. Radionica o pisanju blog postova koji privlaće pažnju je zanimljivo osmišljena, korisna i prati suštinu. Sa sigurnošću tvrdim da ćete sa njenog predavanja izaći nasmejani i voljni da odmah počnete sa radom."


Business Development Representative
Aleksa Babic

"Da li ste u toku školovanja imali omiljenog profesora/profesorku? Nekoga ko vas je zaista naučio da razumete i primenite gradivo u praksi? Nisam više u školi, ali je za mene sada to Janja. Nakon što sam je otkrio iskonzumirao sam sav njen besplatan sadržaj na blogu i YT kanalu, a onda se prijavio i za Content Writing radionicu. Moram priznati da joj je fanel odličan 😀 Ovu radionicu preporučujem svima koji žele da nauče da pišu kvalitetne tekstove!"

Aleksa Babić
Junior Digital Marketer
Slika"Kao aproslutnom početniku, Janjina Content Writing radionica mi je pomogla da poboljšam sadrzaj na svom sajtu i blogu. Takođe mi je ukazala na bitne stavke promocije sadržaja koje planiram da implentiram u narednom periodu. Od mene ima sve preporuke! "


Self Employed
peeedja"Svidelo mi se što Janja sve pokazuje na ličnim primerima i primerima iz prakse. Na Content Writing radionici sam naučio kako kako se kreira zanimljiv naslov, kako se dalje piše sadržaj, kako se pronalaze i koriste ključne reči i mnogo toga o korisnim alatima i promociji na kraju pisanja teksta"


Business Consultant
Glava-5 94"Kao muzičar i umetnik izvodjač koji je aktivan na društvenim mrežama dosta se susrećem sa komunikacijom u pisanoj formi. Janjina Content radionica mi je pomogla da sortiram svoje misli i pristupim pisanju konkretnije, konciznije i pravo u metu."

Pijanista
Glava 3"Imam svoj sajt i hteo sam da saznam malo više o pisanju sadržaja kako bih odlučio da li ja time da se bavim ili da zaposlim osobu koja će to raditi. Dobio sam odlične smernice i preporučujem i vama ovu radionicu."


Senior Web Developer
Ivana Stankov"Content writing radionica mi je dala uvid u to koliko postoji prilika na ovom tržištu i kako se sve može unovčiti veština pisanja. Janja takođe daje konkretne alate, savete i korake kod pisanja blog postova. Nakon radionice sam uspela da napišem samostalno korektan blog post što dovoljno govori o tome koliko je znanje sa radionice primenjivo."

Ivana Stankov
Preduzetnica u nastajanju 🙂
marko


"Ono što je ostavilo najveći utisak na mene je Janjin prijateljski pristup koji nam je svima omogućio da se opustimo i postavimo dosta pitanja, na koja je uvek imala odgovor. Drago mi je što nam je predočila da pisanje nije egzaktna disciplina, već kreativan proces u kome treba uneti svoj lični pečat."

Student Književnosti

Zašto vam ja držim ovu radionicu

 

 Marketingom se bavim poslednjih 7 godina. Pisanje najrazličitijih vrsta sadržaja za društvene mreže, blogove, infografike, lending stranice, ponude itd. su sastavni deo mog posla. Osim što radim za klijente, imam i svoj blog gde redovno delim znanja iz oblasti matketinga, biznisa i ličnog razvoja i kontributor sam na raznim inostranim sajtovima.

 

Veština pisanja mi je pomogla da moji postovi na društvenim mrežama budu viralni (neki su imali i preko milion pregleda) i da moji blog postovi, lending stranice i ostali tipovi sadržaja privlače moje idelne klijente i prodaju.  

Linkedin post

Dobićete na tacni sažete sve najvažnije stvari do kojih sam ja došla radeći godinama ovaj posao. Uputiću vas šta da radite nakon obuke i kako da nastavite svoje usavršavanje na ovom polju. 

Nije važno samo šta kažete, već način na koji nešto kažete. 

Reči  prodaju.

Naučiću vas kako.

Nakon prijave dobićete više informacija