Dobijate li opipljive rezultate od korišćenja Linkedina?

Ako vam Linkedin ne donosi konstantno poslove, saradnje i nove klijente, ovo je eBook za vas.

Saznaćete kako da iskoristite ovu mrežu u svrhu dostizanja svojih poslovnih ciljeva.

No bullshit. Samo suština.

Evo kome je namenjen Linkedin eBook

👉 Vama koji želite da iskoriste pun potencijal Linkedin mreže, dođete do više klijenta/ nađete novi posao/ izgradite svoj lični brend i koriste ovu mrežu da unapredite svoju karijeru.

👉 Vama koji ste navikli da odmah primenjujete naučeno jer od samo čitanja i nema neke vajde.

Naučićete

Kako funkcioniše Linkedin mreža i šta je čini drugačijom

Kako da sredite LinkedIn profile kao podajne stranice tako da se obraćaju direktno vašoj ciljnoj grupi

Kako da gradite odnose koji vode u prodaju

Kakav sadržaj najbolje prolazi na Linkedinu i kako da radi za vas i kada spavate

Kako da dođete do osoba i poslova koji su vam potrebni

Kako da razradite vašu kompanijsku stranicu ako je imate

Kako da izgradite lični brend i pozicionirate se kao ekspert u svojoj oblasti

Koje plaćene opcije postoje na Linkedinu i šta još možete raditi

+ Dobićete dosta trikova, saveta i alata koji će vam ubrzati i olakšati ceo proces 🚀

 

Evergreen materijal: eBook postoji od 2020. godine i dva puta godišnje se ažurira. To znači da ćete (dokle god postoji kod mene) imati dostupne aktuelne informacije! ❤️

Ćao, ja sam Janja.

Edukator sam i konsultant u oblasti digitalnog marketinga.

2017. sam počela da isprobavam Linkedin mrežu da vidim šta može da donese meni lično, marketinškoj agenciji za koju sam radila i našim klijentima. 

Testirala sam i isprobavala razne stvari, bila aktivna u kreiranju sadržaja i polako počela da gradim svoj lični brend i uviđam da je ova mreža zlato za B2B.

Godinu dana kasnije sam firmi u kojoj sam radila donosila nove kliente i zaposlene, a ljudi sa strane su počeli da me zovu da držim predavanja na Linkedin teme. 

2019. sam prva u regionu krenula sa Linkedin edukacijama. Prvo sam držala radionice, zatim 1:1 konsultacije, pa je izašao Linkedin eBook, Linkedin online kurs i od ove godine držim grupni mentorski program za izgradnju ličnog brenda na Linkedinu.

Do sada je kroz moje edukacije prošlo više od 2000 ljudi.

U ovom eBooku se nalazi sve što vam je potrebno da shvatite kako najbolje da iskoristite ovu mrežu za vas.

#1 Linkedin eBook na našim prostorima 

Linkedin eBook na laptopu

Utisci o eBook-u

Filip Jankovic

eBook je potpuno ispunio moja očekivanja. Sviđa mi se što je sve potkrepljeno primerima i što će ga Janja još dopunjavati. Motivisao me je da mnogo dublje razmišljam o Linkedinu i svim korisnim stvarima koje bih mogao da primenim za svoj biznis, a kojih do sada nisam bio svestan. Nakon sređivanja profila red je da počenem da gradim odnose sa potencijalnim klijentima.

Filip Janković
Founder at Nest Advertising
Milica Ristić


"EBook je napisan konkretno, precizno i bez suvišnih informacija. Pun je primera i fotografija koje ilustruju svaki korak. Čitam redovno Janjin blog, tako da ništa manje nisam očekivala i od njenog eBooka. Pitko, razumljivo i čita se u jednom dahu, ali primena iziskuje vreme. Meni je ovaj eBook sjajan i jedva čekam da sada primenim sve što sam naučila 🙂 "

Milica Ristić
Social Media Manager
2


"Veoma koristan ebook sa praktičnim primerima i objašnjenjima. Sažeto i jasno. Do sada nisam aktivno koristila Linkedin, ali sam uz pomoć Janjinog eBook-a dobila sve ono što mi treba da za početak dobro razumem ovu mrežu, a onda i da se najbolje predstavim, gradim dalje svoju karijeru i dođem do više klijenata "

Jovana Jovanović
Pijanista
Hristina Veselinovic

Dugo sam se plašila LinkedIn-a kao društvene mreže, jer ima određenu dozu ozbiljnosti, ali mi je sada percepcija potpuno drugačija. U ebook-u sam pronašla mnoge odgovore. Radim na pravilnom definisanju ciljne grupe, koristim napredne search opcije, sređujem profil i isprobavam trikove koje nam je Janja dala. Ranije nisam uviđala značaj ličnog brendinga kod sklapanja novih poznanstava sa budućim klijentima ili poslodavcima.

Hristina Veselinović
Voditeljka
marko skrobonja Linkedin eBook


"eBook je odličan! Iščitao sam ga u jednom dahu, a sada ga studiozno prolazim, radim vežbe i implementiram. Popunio sam svoj Business Canvas Model i nakon što završim izradu sajta otvoriću i svoju Linkedin biznis stranicu. Koncizno, jednostavno i sveobuhvatno. eBook mi je pomogao da saznam mnogo novih stvari i podsetim se nekih starih."

Marko Skrobonja
Director of Corporate Sales at Orion telekom
Andjela Gasic


"Ebook je vrlo praktičan, koristan, sažeto napisan i smisleno podeljen. Iako sam mislila da znam dosta o LinkedIn-u, saznala sam svašta novo. Ebook mi je pomogao da uredim sve segmente na svom profilu, ali sam pronašla i neke trikove koji mi pomažu kao regruteru da lakše i brže pronađem odgovarajuće kandidate."

Anđela Gašić
Trainer Recruiter
Marija Velickovic


"Janjin Linkedin ebook sam dobila u okviru njenog mentorskog programa i oduševljena sam! Naučio me je kako da kreiram sadržaj koji donosi rezultate. Sjajno mi je što je Janja podelila svoje strategije za kreiranje postova i precizne korake koji su joj pomogli da dođe do klijenata, izgradi zajednicu i svoj brend i već sam počela da primenjujem te korake u praksi."

Marija Veličković
Social Media Ekspert

Poručite Linkedin eBook za 90€ i stiže vam na email

Primena samo jednog saveta iz ovog eBooka vam može vratiti mnogostruko uloženu investiciju, a kamoli sve ostalo što vas čeka.

Nadam se da ste spremni. Polećemo! 🚀

Exclamation Triangle Check code