Dobijate li opipljive rezultate od korišćenja Linkedina?

Linkedin eBook je u formi vodiča i praktičnog priručnika sa puno primera i vežbi. 

U njemu je sabrana svaka informacija pa čak i više od onoga što držim na radionicama. 

No bullshit. Samo suština.

Evo kome je namenjen Linkedin eBook

Svima vama koji želite da iskoriste pun potencijal Linkedin mreže, dođete do više klijenta, nađete novi posao, izgradite svoj lični i profesionalni brend i koriste ovu mrežu da unapredite svoju karijeru.

Cela Linkedin radionica i mnogo više od toga pretočeno je u ovaj eBook koji možete poručiti za 89e. 

Naučićete

Kako funkcioniše Linkedin mreža i kako se razlikuje od ostalih 

Kako da sredite i optimizujete vaš LinkedIn profil tako da bude u vrhu pretrage

 Kako da izgradite kvalitetnu mrežu i prodajete svoje proizvode i usluge

Kakav sadržaj najbolje prolazi na Linkedinu

Kako da dođete do osoba i poslova koji su vam potrebni

Kako da razradite vašu kompanijsku stranicu

Kako da izgradite lični brend i pozicionirate se kao ekspert u svojoj oblasti

Koje plaćene opcije postoje na Linkedinu

+ Dobićete dosta trikova, saveta i alata koji će vam ubrzati i olakšati ceo proces i pristup zatvorenog fb grupi

 

Evergreen materijal: eBook će se ažurirati kako se stvari budu menjale, pa ćete uvek imati dostupne aktuelne informacije.

Janja Jovanović

Moje ime je Janja i bavim se digitalnim marketingom.

Pomažem kompanijama i pojedincima da razviju internet marketing strategije, povećaju bazu korisnika i izgrade brend na Internetu. Pored toga držim i razne edukacije među kojima mi je jedna od najtraženijih Linkedin.

Nakon što je više od 300 ljudi prošlo Linkedin obuku, odlučila sam da napišem ovaj Linkedin eBook. 

#1 Linkedin eBook na našim prostorima 

Linkedin eBook na laptopu

Utisci o eBook-u

2


"Veoma koristan ebook sa praktičnim primerima i objašnjenjima. Sažeto i jasno. Do sada nisam aktivno koristila Linkedin, ali sam uz pomoć Janjinog eBook-a dobila sve ono što mi treba da se najbolje predstavim, gradim dalje svoju karijeru i dođem do više klijenata "

Jovana Jovanović
Pianist
Milica Ristić


"EBook je napisan konkretno, precizno i bez suvišnih informacija. Pun je primera i fotografija koje ilustruju svaki korak. Čitam redovno Janjin blog, tako da ništa manje nisam očekivala i od njenog eBooka. Pitko, razumljivo i čita se u jednom dahu. Meni je Linkedin eBook sjajan! Jedva čekam da primenim sve što sam naučila 🙂 "

Milica Ristić
Social Media Manager
Filip Jankovic

eBook je potpuno ispunio moja očekivanja. Sviđa mi se što je sve potkrepljeno primerima i što će ga Janja još dopunjavati. Motivisao me je da mnogo dublje razmišljam o Linkedinu i svim korisnim stvarima koje bih mogao da primenim, a kojih nisam ni bio svestan pre ovoga. Saznao sam i dosta trikova koje ću isprobati na svom profilu.

Filip Janković
Founder at Nest Advertising
Hristina Veselinovic

Dugo sam se plašila LinkedIn-a kao društvene mreže, jer ima određenu dozu ozbiljnosti, ali mi je sad percepcija potpuno drugačija. U ebook-u sam pronašla mnoge odgovore. Radim na pravilnom definisanju ciljne grupe, koristim napredne search opcije, sređujem profil i isprobavam trikove koje nam je Janja dala. Ranije nisam uviđala značaj ličnog brendinga kod sklapanja novih poznanstava sa budućim klijentima ili poslodavcima.

Hristina Veselinović
marko skrobonja Linkedin eBook


"eBook je odličan! Iščitao sam ga u jednom dahu, a sada ga studiozno prolazim, radim vežbe i implementiram. Popunio sam svoj Business Canvas Model i nakon što završim izradu sajta otvoriću i svoju Linkedin biznis stranicu. Koncizno, jednostavno i sveobuhvatno. eBook mi je pomogao da saznam mnogo novih stvari i podsetim se nekih starih."

Marko Skrobonja
Director of Corporate Sales at Orion telekom
Linkedin testemonial


"Ebook je vrlo praktičan, koristan, sažeto napisan i smisleno podeljen. Iako sam mislila da znam dosta o LinkedIn-u, saznala sam svašta novo. Ebook mi je pomogao da uredim sve segmente na svom profilu, ali sam pronašla i neke trikove koji mi pomažu kao regruteru da lakše i brže pronađem odgovarajuće kandidate."

Anđela Gašić
Trainer Recruiter

Poručite Linkedin eBook za 89€ i stiže vam na email

Očekujem da vam se primenom saveta koji su pred vama poboljša poslovanje i da vam se vrati mnogostruko više od onoga što ste uložili u eBook.

Nadam se da ste spremni. Polećemo! 🚀

Exclamation Triangle Check code